Y E A R  2 0 2 1

 

9. 8.  Všechna miminka jsou v nových milujících domovech. Doplnila jsem vše do složky new puppies. Ke komu a kam odešli...a jak se mají budu postupně přidávat. I je tam jedna horká novinka! :) Doufám, že se vám čtení a fotky budou líbit. :)


10. 7.  Nové fotky miminek a neuvěřitelná věc. Yampinka má mlíčko!! Takže mi kojí dvě fenečky!

                               


1. 7.  Nové fotky miminek a... Happy 10th Birthday my C.I.B. MULTI CH JCH JBIS Yampa 

Yampinko, má první holcicko,babčo naše..přeji ti vše nejlepší k narozeninám. Ať jsi stále tak při chuti k jídlu :), úžasnou babičkou stenatek a hlavně ti přeji hodně zdravicka do další desítky heart Mám te moc rada! Bez tebe by tohle vše nebylo..

                                  


26. 6.  Nové fotečky našich Géčkových miminek heart

                               


24. 6.  Přidány do složky new puppies fotky z prvního hamání a pár spících poloh :)

                           


17. 6.  Přidány jednotlivé nové fotečky všech a taky povahy chlapečků :)

                           


14. 6.  Máme nové fotečky miminek!!!! 

                               


12. 6.  Přidávám Bjuinky narozeniny a plno nových fotek štěňátek ZDE

Happy 5th Birthday my lovely Beau Mon Miracle!

Moje holcicko milovaná už jsem ti přála, ale popreju ti i verejne. Hlavně hodně zdravicka, lítání, mazleni, dobrutek proste vše co te děla stastnou heart

Mám te rada hvezdicko moje. Jsi úžasná holcicka, sestřička a maminka stenatek heart

                                               


6. 6.  New photos babies/ Nové fotky miminek ZDE. Máme 6 dnů a přes půl kila!

                           


4. 6.  Máme jména miminek s význami :) Více v New puppies.

                                 


3. 6.  Máme štěňátka!!!! Jedna úžasná novina a vzápětí bolavý šíp do srdce...více ZDE.

                               


23. 5.  Ve složce New puppies jsem přidala bříško naší maminky Bju a můžete tipovat kolik asi štěňátek čekáme :)

A jak jsme slavili narozeniny naší Feyinky? 

Miluji Te holcicko moje! Jsi neskutečne mazliva, vděčná, poslusna i když umíš rozkousat občas cokoli na co prijdes, ale vše ti je vždy odpusteno, jakmile se podívám do tvých kukadel. Jsem stastna, ze jsi s námi! A tvoji dusicku Loreenky vidíme a víme, ze tam jsi!

Víte, Loreenka byla malá krysaricka, která měla necelé kilo a půl. Byla moc nemocná od malička. A mamka ji nosila 2 roky v tasticce na krku. Byla s ni všude. U doktora, v práci, při škole v lavici. Byla pořad s ni. Byly spolu propojené. A jak to pokračovalo dal? Příběh Feyi znáte. Ale víte co v ni zůstalo? V te dusicce? Nošeni na které byla zvykla. Feya je jediný vipet, který od malička, když vidí mamku, tak vyskočí na bednu od hraček, stoupne na zadní a obejme ji packama a chce nosit. Je klidná i když je stěně. Nechce dolu a usina v náruči, hlavičkou položenou na rameni jako naše milovaná Loreenka.

Feyo děkuji, ze te máme. Jaká jsi a ze máme naši Loreenku opět v našich životech heart

                                                                     


15. 5. Přidávám dodatečně plakátek, který byl zvěřejněný jen na sociálních sítích a pár fotek z manželství :) ve složce new puppies :)

Happy 1st Birthday my F litter!

25. 4. měli první narozeniny naše čtyři štěňátka. FeyaheartFeiwelheartFallyheartFarisheartMon Miracle.

Feiwel, který se narodil vyjímečný zbarvením. Má půlku těla plavou a půlku žíhanou a kolem očí tmavé kruhy. Prostě naše panda.

Feya, naše víla s duší naší milované krysařičky bojovnice.

Fally, kometa, která nám přilétla z nebes.

Faris to je hvězdička spadlá z nebe.

Děti moje. Přeji vám hodně zdravíčka, zážitků, dobrodružství na vaši cestě životem, milující rodiče (které máte!), mraky pamlsků, dovádění a pusinek.

Vaše maminka.

                                 


13. 5.  Is it official. Beau is pregnant and we are waiting “G” puppies!!!

Je to oficiální. Čekáme štěňátka!!

Bjuinka měla nechutenství. Ale teď se z ni stal otesanek a snedla by i nás :-D je na sebe hrozne opatrná. Chtěla by si hrát, ale má prý rozum a je důležitá maminka :) začátek června čekáme ty naše uzlicky :) už se krasne kulatí. Brzy budu dělat fotecky v postoji a i bříška.

Ve složce NEW PUPPIES najdete, jaké pejsky máme v tomto rodokmenu :)  

                                                


23. 4.  Now keep fingers crossed !! 

Máme 23 dni od spojení našim pejskem a strašně moc doufáme, ze se uz v brisku dějí zázraky. Byl vybrán jiný pejsek linioveho spojení, ale bohužel přes lockdown se nedalo přes hranice. Caris byl má jasná volba v příštím harani. Ale osud rozhodl jinak. A já jsem za to moc rada. Je to velmi milý, elegantní a mazlivy kluk. Má krásnou stavbu s výškou 51,5cm, tmavý pigment a úžasný rodokmen.

Tak teď už jen čekat na dárečky :)

                           


6. 4.  Elianne Mon Miracle - Slovakia

Elianne je opravdova sněhová princezna Slovenska. Za ty dva roky navštívila spoustu míst. Panicci ji zboznuji a je jako jejich dítě. Doma na zahradě ji udělali coursing s navijakem, aby zjistili zda ji to chytne. A byla naprosto nadšena. Je milujici, plna energie, radosti a jde tam kam její rodina. Ale samozřejmě postýlka je postýlka.

Po shlédnutí fotek mě tak hřalo u srdce. Je plnohodnotný člen rodiny! Dekuju 

                           

                           

                           

  


25. 3.  Happy 2th Birthdayyyyyyyyyyyy my "E" litter!

Všeeechno nejlepšííí moje Ečka k vašim 2 narozeninám! EfilayheartEwenheartEttienheartEzroheartEssieheartEllisheartElvieheartElianneheartMon Miracle.

Přeji vám hromady zdravíčka! Mraky her, dovádění, mazlení, drbání a běhání! Mnoho dalších let po boku vašich úžasných páníčků! Děkuji, že jste si mě vybrali a narodili jste se mi! Vaše maminka!

                                 


24. 3.  A poslední dva z vrhu "A" je Adoncia a Adelio Mon Miracle

LT CH, RUS CH, LT JCH, RUS JCH BBIS Adoncia Mon Miracle - Russia

Adoncia aka Dona. Naše sladká princezna z vrhu A. To jméno ji vystihovalo do puntíku. Láska, kterou bylo tak těžké poslat dal. No stejně jako každého.

Má super rodinku. Dvě děti a vipetiho kamose. Teď nově i malou civavku. Děti ji miluji. Ale největší láska je paníčka. Dona měla jeden vrh a to 12 stenatek. Byla úžasná maminka. Majitele nás i navštívili v Liberci spolu s babičkou. Bylo krasne ji poprvé vidět a pomazlit. Tak snad se mi to splní u všech mých miminek. Dekuju za všechno.

        

Adelio Mon Miracle - Slovakia

Adelio. To bylo nejmenší štěňátko z vrhu A spolu s Adinkou. On mě chytl za srdce jako první (je to zvláštní, ale já se v každém vrhu vždy zamiluju do kluka a v každém mám svého vyvoleneho)

No a v tomto vrhu to byl Adelio. Hlavičku krasne prožíhanou a u nosanku bílý. Jako kdyby si namočil nosanek do jogurtu. Byl od malá strašně šikovný. Jediný vymyslela, ze proč se tlačit mezi všemi, když to jde i jinak. A stal se z neho spiderman a vylezl na bříško a odtamtud se prisal a měl spoustu místa.

Adelio žije na Slovensku a má úžasnou panicku. Jsou spolu úžasný tým. Chodí na procházky do nadherne krajiny, prožívají spolu každé chvíle, které nastanou a jsou tu jeden pro druhého.

Dekuju moc Anet! 

  

  


23. 3.  Dnes se podíváme na další mé dva chlapečky z vrhu A. Alessia a Amada Mon Miracle.

Alessio Mon Miracle (6years old) - Slovenia

Alessio aka Nano. Nás snehovy chlapeček si našel domov u mladé slečny s chlapcem. Postupně se z nich stala rodina, která má dvojčátka. Opět se nás chlapeček zachoval jako chuvicka a zbožňuje je. Stará se o ne a hlídá je. Panicka nechce fotky zveřejnit s dětmi což chápu. Ale já ty fotky mám a jsou úžasné. Má skvělý život a jsme ke každé rodince pozvani. Než všechny objedeme, tak si uděláme asi roční cestu kolem světa :)) Dekuju!!!!

  

  

  

C.I.B. ME CH Amado Mon Miracle - France

Amado byl nejhyperaktivnejsi štěňátko. Neustále měl nabité baterky a má rodinu přímo na míru jemu samému. Je ve vesničce ve Francii, kde má panicka statek a obrovské lany poli a prostranství.

Video, kde jako 3 měsíční štěňátko co přijede do nové rodiny a smečky se spoustou zvířátek, tak se absolutně nebál a z chlivu vyvedl na “vodítku” obřího býka a vzal ho na pastvu. Obletlo to po celém fb. A ta pozitivní energie mu zůstala do teď.

Panicka s nim děla coursing, canicross a splnila si sen a byla i na Cruftu.

Panicce se narodilo miminko a on u nej usnul a olizoval. Proste miláček. Panicka mu říká Mamado a strašně ho miluje. Dekuju Amélie za vše!!

  

  

  

                                


3. 3.  Dnes sem dám dva mé chlapečky z vrhu A. Alamara a Angelita Mon Miracle

Alamar Mon Miracle (6years old)  - Norway

Almi nejdříve žil v Maďarsku, ale pak se panicka odstěhovala do Norska. A tam už spolu zakotvili.

Je to její sluníčko. Její první dítě a neskutečne ho miluje. Každou dovolenou, kterou někam letí, tak letí i on s ni. Když se panicce narodilo miminko, tak se z Almika stal osetrivatel a chuvicka malého.

Já jsem tak stastna za všechny panicky. Vím, ze chvalim pokaždé. Ale copak to jde jinak? Když má každý jeden tak super život? 

A tady poslední zprava od panicky Alamara:

Ahoj, Luci. ALe ano, Almik je jeho chuvicka. My sme tak rady ze mame Almika ako nas pes ze si ani nevies predstavit. On je najlepsy psicek na svete pre nas! A syncek nas strasne ho lubi tiez, vlastne kazdy ma rad Almika. On proste je taky: krasny, slusny, vychovany a ma neskutocne dobru povahu ze aj ten co nemusi psikov je uplne v pohode s nim.

  

  

  

Angelito Mon Miracle (6 years old)

Andilek. Pokračujeme dalším pejskem z našeho A vrhu.

Angelito měl první domov v Rakousku, ale osud tomu chtěl a jeho druhy domov se stal u nás v Liberci. Je to velmi šťastný kluk. A taky neskutečne rychlý :-D Panicek si vždy připraví jídlo mezi práci, kdy přichází domu. A stačí se jen otočit a je fuč :-D takhle na to Panicek doplatil několikrát než se ponaucil, ze jídlo se musí hlídat :))

Jinak je moc hodný. Velice mazlivy, pečující a společensky pejsek. Pravidelně jsme se navštěvovali na stříhání drápku, ale teď tomu situace bohužel nedovoluje.

Má parťáky na hry. A to italacka Huga a kamose, kteří občas přijedou na návštěvu (viz foto). Více v odchovech.

Panicek ho miluje a udělal by pro pejsky cokoli. Jsem stastna, ze je prave u neho. Najít ty nej domovy je velmi těžké a závazek pro tu malou dusicku, která na to čeká, jaký bude asi jeho život. A prave my - chovatele - tohle máme v moci. Každý jeden psi život, který se nám narodí.

  

                           

   


2. 3.  Ario Mon Miracle (6 years - ČR) 

Jelikož včera měli narozeniny všechna Ačka, tak jsem dam aktuální fotecky každého z nich z jejich života. A začneme prvorozenym Ariem. Chlapeckem co ze všech mých vrhu je neuvěřitelný sportovec. Stejně jako Panicci. Jeho úspěchy jsou neuvěřitelne.

Vyniká v těchto sportovních aktivitách: Agillity, Dogdancing, Canicross, Racing, Coursing, Dog Biatlon.

Nejen, ze je výborný sportovec, ale i společník. Miluje děti a je neuvěřitelná chuvicka. Dekuju za péči a za lásku, kterou mu davas. Ze je členem rodiny a vás parťák v životě. Jsem hrdá a stastna, ze je prave s vámi! Více fotek najdete ZDE

  

  


1. 3.  Adeline Mon Miracle 6th birthday!!! 

Adinkaaaaa ma narozeniny. Myyyy máme přání jedinyyyy. Hodně štěstí, hoooodne zdraví. Máme tě radi!!! Jsi moje první vlastnoručně narozena láska a moc si přeji ještě spouuustu dnů mazleni a pusinek, které tak dobře umíš. Dneska jsme udělali Adince krásný den. A samozřejmě zbytek smečky nemohl chybět.

 


1. 3.  “A” litter Mon Miracle and their big day!! Happy birthday my kids!!

Moje deticky. Dnes mate velký den. Je vám 6 let. To tak neskutečne uteklo.... když si vzpomenu na náš první porod, můj velký strach, aby vše probíhalo v pořádku. Na našeho prvorozeného Aria, který dal mamince Yampince zabrat, ale pak ji byl vždy věrně po boku... na Adelia, který byl sice nejmenší, ale nechyběla mu vynalézavost, jak se dostat k cecicku a na jeho neskutečnou kresbu na hlavičce. Alamara.. sluníčko, který vždy vše rozzářilo. Na Amada, který byl nejhyperaktivnejší štěňátko, které jsem poznala. Něžného a jemného Alessia, který se neustále smál. Angelita, který byl andilek s ďáblem v těle no a na naše dvě holcicky. Adeline, která byla druhé nejmenší štěňátko, ale neskutečne plna lásky a potřeby se starat o maminku už od štěňátka. A na sladkou Adoncii, která dostala každého kdo ji poznal.

Nikdy nelze na vás zapomenout. Jako by to bylo včera. Jsem stastna, ze jste se mi narodili prave vy a ze jsem vám mohla vybrat ty nejlepší domovy! 

Mám vás všude možně po světě, ale věřím, ze se určitě uvidíme!!!

Vaše maminka. heart

                                

aktualizováno: 20.04.2024 23:18:36